Agenda

Barba events

Agenda

070BORREL

2 September

De 070BORREL is in aantocht en heeft al weer lang genoeg op zich laten wachten. Uiteraard in Den Haag, maar wel een nieuwe schitterende locatie. Barbarossa Beach zal worden omgetoverd tot een locatie waar menig bezoeker enthousiast over zal zijn.

Dit fenomeen, ook wel bekend als een welbekende vrijdagmiddagborrel zal ditmaal op een ZATERDAGAVOND plaatsvinden. Kortom, optimaal genieten van kwaliteit en service welke samenkomen in een omgeving met soortgelijken.

070BORREL begint zaterdag 2 september om 20:00 uur, waarna we in rap tempo toewerken naar de welbekende handen in de lucht. Deze editie van de 070BORREL zal een herinnering achterlaten!

Voor de cocktails, mix drankjes, biertjes, leuke verrassing acts en heerlijke muziek is deze borrel in het leven geroepen. Kom in stijl, kom naar de 070borrel > de borrel van Nederland!

Kaarten verkrijgbaar via de volgende link: Tickets

2 september 2017, van 20.00 tot 02.00 uur

Wordt daarom snel lid om door de 070BORREL op de hoogte te worden gehouden.

 

 

 

Agenda - strandtent Scheveningen

 

 

 

Agenda - strandtent Scheveningen

Clubtown

30 September

Hoewel ‘het einde van het strandseizoen’ natuurlijk nooit echt lekker klinkt, is dit ironisch genoeg wel altijd het feestje waar het een hele zomer lang om lijkt te draaien. De slotfeesten van het Zwarte Pad. Pure madness. En dat geldt zeker voor deze CLUPTOWN-editie. Kunnen we je nu alvast met een behoorlijk gerust hart verklappen.

Na een meer dan heerlijk openingsfeest, een bomvolle midsummer edition en een funky snackje tussendoor gaan we zateradg 30 september vrij letterlijk all out. Maar echt. De laatste dag van Barbarossa. Gehost door je boys van Uptown Den Haag. Met natuurlijk het inmiddels vrij legendarische CLUPTOWN Soundsystem. Duh.

Om echt out te go-en with a bang hebben we natuurlijk een aantal verrassingen voor je in petto. Maar daarover later meer. Het gaat er nu gewoon om, dat je hierbij wilt zijn. Nog even een flinke dosis CLUPTOWN @ the beach voor een lange, saaie winter.

De kaartverkoop start woensdag 23 augustus. Om 12.00 uur sharp. Geen early bird, geen VIP. Gewoon, CLUPTOWN as it is. Maar dan minimaal 4 x harder. Yes, baby.

Facts:

KOM NOU MAAR GEWOON. Dit wordt sexy smerigheid.

Tickets