Archief

Barba events

Archief

 

Agenda

23 maart 2017

Barbarossa houdt een winterslaap. Vanaf 23 Maart zijn wij weer geopend voor een knallende zomer.

070BORREL

2 September

 

De 070BORREL is in aantocht en heeft al weer lang genoeg op zich laten wachten. Uiteraard in Den Haag, maar wel een nieuwe schitterende locatie. Barbarossa Beach zal worden omgetoverd tot een locatie waar menig bezoeker enthousiast over zal zijn.

Dit fenomeen, ook wel bekend als een welbekende vrijdagmiddagborrel zal ditmaal op een ZATERDAGAVOND plaatsvinden. Kortom, optimaal genieten van kwaliteit en service welke samenkomen in een omgeving met soortgelijken.

070BORREL begint zaterdag 2 september om 20:00 uur, waarna we in rap tempo toewerken naar de welbekende handen in de lucht. Deze editie van de 070BORREL zal een herinnering achterlaten!

Voor de cocktails, mix drankjes, biertjes, leuke verrassing acts en heerlijke muziek is deze borrel in het leven geroepen. Kom in stijl, kom naar de 070borrel > de borrel van Nederland!

Kaarten verkrijgbaar via de volgende link: Tickets

2 september 2017, van 20.00 tot 02.00 uur

Wordt daarom snel lid om door de 070BORREL op de hoogte te worden gehouden.

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

Clubtown

30 September

Hoewel ‘het einde van het strandseizoen’ natuurlijk nooit echt lekker klinkt, is dit ironisch genoeg wel altijd het feestje waar het een hele zomer lang om lijkt te draaien. De slotfeesten van het Zwarte Pad. Pure madness. En dat geldt zeker voor deze CLUPTOWN-editie. Kunnen we je nu alvast met een behoorlijk gerust hart verklappen.

Na een meer dan heerlijk openingsfeest, een bomvolle midsummer edition en een funky snackje tussendoor gaan we zateradg 30 september vrij letterlijk all out. Maar echt. De laatste dag van Barbarossa. Gehost door je boys van Uptown Den Haag. Met natuurlijk het inmiddels vrij legendarische CLUPTOWN Soundsystem. Duh.

Om echt out te go-en with a bang hebben we natuurlijk een aantal verrassingen voor je in petto. Maar daarover later meer. Het gaat er nu gewoon om, dat je hierbij wilt zijn. Nog even een flinke dosis CLUPTOWN @ the beach voor een lange, saaie winter.

De kaartverkoop start woensdag 23 augustus. Om 12.00 uur sharp. Geen early bird, geen VIP. Gewoon, CLUPTOWN as it is. Maar dan minimaal 4 x harder. Yes, baby.

Facts:

KOM NOU MAAR GEWOON. Dit wordt sexy smerigheid.

Tickets

 

 

 

 

 

 

 

 

(up)Town

12 augustus

Won’t you take me to, Barbarossaaaaa?! Na alle CLUPTOWN-successen maken we op zaterdag 12 augustus een nu al gezellig uitstapje naar een funky disco happening a la playa. Gruizige classics, smerige disco en filthy grooves in een verrassend lekker jasje. Van Prince tot Dimitri from Paris, en heel veel daartussenin. Maar vooral gewoon weer de chille strandvibes. Brought to you by Jos, Achmed & Sunny. Want dan schijnt de zon sowieso.

Omdat voor alles een eerste keer is, zetten we dit kleine uitstapje intiem op. En dus is er vanaf woensdag 5 juli slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar via de bekende online kanalen, en bij UPTOWN & Barbarossa zelf. Dit wordt die beroemde eerste editie. Waar je achteraf weer bij had willen zijn. Alleen waarschuwen we je nu alvast van te voren. Lief he?

FACTS:
Barb goes Funky (up)Town
Datum: Zaterdag 12 augustus
Tijd: 21.00 – 02.00
Wat: from D.I.S.C.O. to the B.E.A.C.H.
Wie: Sunny Sjoerd, Achmed Akkabi & Jos Kel

Voorverkoop: zéér gelimiteerd, woensdag 5 juli om 12.00 uur.

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

Westwood

8 juli

In het jubileumjaar (50 jaar Westwood) mag een tweede editie van het waanzinnig succesvolle Westwood x Barbarossa x Tijdmachine natuurlijk niet ontbreken!

Of je nou 20, 50 of 30 jaar oud bent, hier wil je bij zijn!

Een reis door de muziekgeschiedenis met elk half uur een nieuw decennium in de spotlight. Een grote klok telt naar nul waarna De Tijdmachine wordt herstart met weer 30 minuten uitsluitend hits, guilty pleasures en vergeten parels…
Vorige keer stijf uitverkocht, dus zorg dat je op tijd bent voor een ticket:

Early Woodpeckers €7 – SOLD OUT
Normal Woodpeckers €10 – 61% SOLD

BUY YOUR TICKETS HERE

“Roads? Where we are going, we don’t need, roads!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubtown

17 juni

Na de insane heerlijkheid van de eerste strandeditie van CLUPTOWN X BARBAROSSA kon dit best heuglijke nieuws natuurlijk niet uitblijven. WE DOEN ‘M NOG EEN KEER.

Op zaterdag 17 juni gaan we de zomer vieren. Natuurlijk zonder winterjassen en met zonnebrillen op, bikini’s aan de DJ-booth en koude drankjes in je hand. Kortom: Midsummer Madness op het Zwarte Pad.

We gaan nog harder uitpakken om de Barbarossa om te toveren tot een heuse tropische oase, en bij UPTOWN scoor je vanaf nu alvast de enige echte Hawaii-shirts. . Dit gaat ‘m worden. Misschien wel het lekkerste strandfeestje van 2017.

Kaartverkoop start woensdag 10 mei om 17.00 uur sharp.

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cluptown closing

The final

1 oktober

Het CLOSING feestje van 2016. Na de twee aller leukste, gezelligste feestjes van Den Haag eerder dit seizoen kon het niet uitblijven. Samen met onze vrienden van Uptown gaan we er weer een een punicaoase van gezellig- én herkenbaarheid van maken. Regel die oppas! Ook voor zondag want het kan laat worden!!! We go out with a BANG!

BUY YOUR TICKETS HERE

 

 

 

 

 

 

 

 

Westwood

10 september

Al jaren flirten we met elkaar maar dit jaar gaat het eindelijk gebeuren.
Of je nou 20, 50 of 30 jaar oud bent, hier wil je zijn.

BUY YOUR TICKETS HERE

13668684_1168402899882851_5357308717062570275_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

Cluptown

22 juli

De wereld heeft meer CLUPTOWN nodig. Dat is de voorgaande editie van ons feestje wel duidelijk geworden. En fak it: we gooien er gewoon nog één op je. Heter, harder en beter dan ooit. Beloofd!!!

BUY YOUR TICKETS HERE

 

 

 

 

 

 

 

 

Legends

02 july

Deze 2 helden van het eerste uur komen voor het eerst sinds de jaren 90 weer samen. Met gepaste trots presenteren wij voor u:

SASHA – DIMITRI

BUY YOUR TICKETS HERE

Archief - strandtent Scheveningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archief - strandtent Scheveningen

Cluptown

20 mei

Guess who’s coming to the Barbarossa?? CLUPTOWN, het pretentieloze nineties en zero’s hiphop en R&B-feestje van UPTOWN. Na onder andere Milu en MaMa Kelly, komt het leukste feestje van Den Haag eindelijk naar de Barbarossa!!

Deze mag mag je niet missen!!

BUY YOUR TICKETS HERE

 

 

 

 

 

 

 

 

Season opening

16 april

12039744_1115138785175984_3725479951968715785_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

barbarossa paasbrunch_website

Pasen

27 & 28 maart