Restaurant Scheveningen

Restaurant Scheveningen

Barbarossa

Wordt u, net als wij, ook zo blij van lekker eten? En dat in een ontspannen sfeer met fantastisch uitzicht? Kom naar Barbarossa, het restaurant van Scheveningen direct aan het strand en ervaar onze smaaksensaties.

Door de unieke ligging aan het Zwarte Pad combineert u een zomerse stranddag met een heerlijk gerecht en verfrissende drankjes. Ons menu is gevarieerd en de gerechten worden elke dag vers bereid. De terrassen van ons restaurant in Scheveningen zijn een broedplaats van gezelligheid en de ultieme plek om lekker lang te tafelen of te een borrelen. In het seizoen zijn wij elke dag open en kunt u terecht voor ontbijt (tot 12:00u.), lunch (tot 16:00u.) en diner.  

De keuken van ons restaurant

De formule van onze keuken is simpel. Pure, eerlijke en verse producten staan centraal. De Mediterrane of Aziatische touch zorgt voor een combinatie van verrassende smaken. De hele dag kunt u met elkaar genieten van lekker eten en drinken in ons restaurant aan het strand van Scheveningen. Van het eerste kopje koffie met een goed ontbijt tot en met een uitgebreid diner met een ondergaande zon. En alles wat daar tussenin zit, een frisse zomerse lunch, theetje met moeders, cocktails, biertjes en smul ijsjes voor de kids. Op goede dagen steken wij buiten de BBQ aan en worden alle zintuigen geprikkeld. Onze keukenbrigade staat klaar om een fantastische maaltijd voor u te bereiden. Vlees-, vis-, vegetarische- en uiteraard kindergerechten, nieuwsgierig naar wat er op de kaart staat? Neem alvast een kijkje.

Lekkere trek gekregen? De deuren van ons Scheveningen restaurant staan voor u open.

Bekijk menu

oesters

 

 

 

 

Ontbijt, lunch of diner?

Bent u een dagje weg aan het strand en zoekt u een prettige plek voor een ontbijt, lunch of diner. Waar kan dit beter dan in een smaakvol restaurant Scheveningen? Barbarossa is een luxe strandrestaurant waar iedereen welkom is. Op een prachtige locatie geniet u van de lekkerste lunch- en dinergerechten. Zelfs voor een overheerlijk ontbijt kunt u bij ons terecht. Bovendien is Barbarossa een broedplaats vol gezelligheid waar u terecht kan voor een borrel en bijpassende snack. Dit is leuk bij een strandfeest, maar ook voor de vrijdagmiddagborrel. Met welk doel u ons restaurant Scheveningen ook bezoekt – het is er altijd prima vertoeven!

Nathan barbarossa
Nathan barbarossa

Proef onze prettige sfeer

Zodra u ergens binnenstapt wilt u zich op uw gemak voelen, nietwaar? Daarom zet het team van ons restaurant Scheveningen in op een prettige sfeer voor iedere gast. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt én dat het u nergens aan ontbreekt. Zowel bij een bruiloft, een vergadering maar ook een etentje met de familie zetten we in op een onvergetelijke ervaring. U staat als gast centraal en daarom ontbreekt het u aan niets. Loopt u tegen zaken aan of heeft uw wensen? Schroom niet om ze aan ons kenbaar te maken door ze tijdig aan ons door te geven bij het plaatsen van een reservering. We houden te allen tijde rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Waarom u langskomt bij strandrestaurant Barbarossa

U doet er goed aan om langs te komen in ons prachtige strandrestaurant. Wat maakt het aantrekkelijk om bij ons te eten en te drinken? Graag zetten wij de voordelen van ons restaurant Scheveningen voor u uiteen:

  • U eet en drinkt in een restaurant met een fantastisch uitzicht op zee.
  • In ons restaurant wordt elke dag met verse ingrediënten gewerkt.
  • U maakt de keuze uit een gevarieerde menukaart en daarnaast houden we rekening met uw wensen.
  • We zijn een aantrekkelijk strandrestaurant voor zowel zakelijke als particuliere doelgroepen.
  • Ons team is toegewijd en zet in op een fantastische ervaring voor iedere gast.
  • We zijn goed bereikbaar met de auto en ook het openbaar vervoer ligt op steenworp afstand van ons restaurant.
  • Barbarossa is een plek vol gezelligheid en daarom een fijne horecagelegenheid om te vertoeven.
Restaurant Scheveningen - strandtent Scheveningen

 

 

 

 

 

 

Feestelijk of zakelijk diner aan het strand

Barbarossa is naast een Beachclub restaurant ook de perfecte locatie voor het organiseren van een feestelijk en/of zakelijk diner. Wij helpen u bij het organiseren van een passende maaltijd. Maar ook voor een ontbijt, lunch, BBQ, verjaardagsfeest, babyshower, zakelijke lunch of walking diner zit u bij ons goed. Uw wensen vullen we aan met creatieve ideeën en culinair advies om zo een geweldig menu samen te stellen. Alle bijkomende zaken kunt u met een gerust hart aan ons ervaren team overlaten. Alles is mogelijk, neem contact op voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons restaurant Scheveningen of een offerte aanvragen voor een feestje of partijtje? Neem eenvoudig contact met ons op via 070-3220389 of stuur het team van Barbarossa een e-mail. Wij streven er naar al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook als u overweegt uw huwelijk bij ons te vieren, doen we er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Schroom daarom niet uw wensen aan ons kenbaar te maken. Barbarossa garandeert een dag om nooit meer te vergeten!

Restaurant Scheveningen

Scheveningen Restaurant Zwarte pad

Restaurant direct aan strand Scheveningen