Restaurant Scheveningen

Barbarossa

Restaurant Scheveningen

Wordt u, net als wij, ook zo blij van lekker eten? En dat in een ontspannen sfeer met fantastisch uitzicht? Kom naar Barbarossa, het restaurant van Scheveningen direct aan het strand en ervaar onze smaaksensaties.

Door de unieke ligging aan het Zwarte Pad combineert u een zomerse stranddag met een heerlijk gerecht en verfrissende drankjes. Ons menu is gevarieerd en de gerechten worden elke dag vers bereid. De terrassen van ons restaurant in Scheveningen zijn een broedplaats van gezelligheid en de ultieme plek om lekker lang te tafelen of te een borrelen. In het seizoen zijn wij elke dag open en kunt u terecht voor ontbijt (tot 12:00u.), lunch (tot 16:00u.) en diner.  

De keuken van ons restaurant

De formule van onze keuken is simpel. Pure, eerlijke en verse producten staan centraal. De Mediterrane of Aziatische touch zorgt voor een combinatie van verrassende smaken. De hele dag kunt u met elkaar genieten van lekker eten en drinken in ons restaurant aan het strand van Scheveningen. Van het eerste kopje koffie met een goed ontbijt tot en met een uitgebreid diner met een ondergaande zon. En alles wat daar tussenin zit, een frisse zomerse lunch, theetje met moeders, cocktails, biertjes en smul ijsjes voor de kids. Op goede dagen steken wij buiten de BBQ aan en worden alle zintuigen geprikkeld.

Restaurant Scheveningen aan het strand

Feestelijk of zakelijk diner aan het strand

Barbarossa is naast een Beachclub restaurant ook de perfecte locatie voor het organiseren van een feestelijk en/of zakelijk diner. Wij helpen u bij het organiseren van een passende maaltijd. Maar ook voor een ontbijt, lunch, BBQ, verjaardagsfeest, babyshower, zakelijke lunch of walking diner zit u bij ons goed. Uw wensen vullen we aan met creatieve ideeën en culinair advies om zo een geweldig menu samen te stellen. Alle bijkomende zaken kunt u met een gerust hart aan ons ervaren team overlaten. Alles is mogelijk, neem contact op voor meer informatie en advies op maat.

Restaurant Scheveningen

Scheveningen Restaurant Zwarte pad

Restaurant direct aan strand Scheveningen

het menu

Kom ontbijten, lunchen of dineren en proef onze gerechten zelf. Onze keukenbrigade staat klaar om een fantastische maaltijd voor u te bereiden. Vlees-, vis-, vegetarische- en uiteraard kindergerechten, nieuwsgierig naar wat er op de kaart staat? Neem alvast een kijkje.

Lekkere trek gekregen? De deuren van ons Scheveningen restaurant staan voor u open.

Bekijk menu   Reserveer

 

Buffet Restaurant Scheveningen

Restaurant met uitzicht op zee