Trouwen op het strand van Scheveningen

Vier de mooiste dag van uw leven bij Barbarossa Beach in Scheveningen. Volop romantiek, volop genieten. Een droomhuwelijk aan zee. Romantisch & ontspannen.

 • Sfeervol paviljoen strand Scheveningen
 • Exclusieve ruimte & privé terras
 • Uitzicht op zee, prachtige omgeving
 • Goed te bereiken met auto & OV
 • Volledige ontzorging, maximaal genieten
 • Capaciteit groepsdiners 20-150 pax
 • Capaciteit feesten & receptie max 1500 pax

Vraag offerte aan   Maak afspraak

 

Trouwen op het strand van Scheveningen

Een sfeervolle trouwlocatie

Trouwen op het strand

Bij Barbarossa

Scheveningen trouwen aan zee

 

 

Een sfeervolle trouwlocatie

Barbarossa is een sfeervol strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Het interieur is met aandacht ontworpen, met oog voor detail. De ruimtes zijn sfeervol, licht en hebben een ‘luchtige’ beach look.

 • Exclusieve binnenruimte
 • Privé terras met overkapping
 • Officiële trouwlocatie
 • Vrij uitzicht op zee

Volledig ontzorgd, volop genieten van elkaar

Het Barbarossa team staat voor u klaar om u alle zorgen uit handen te nemen en uw trouwerij tot in de puntjes te verzorgen. Geniet volop van elkaar, van familie & vrienden.

 • Een relaxte bruiloft, zonder zorgen
 • Volledige ontzorging & support
 • Food, drinks & non-food
 • Aankleding naar uw wens

 

trouwen op het strand

Feestelijke drankjes & bijzondere bites

Barbarossa Scheveningen

Trouwen aan het strand

Trouwen in scheveningen

 

Feestelijke drankjes & bijzondere bites

Laat uw gasten genieten van de heerlijkste drankjes & bijzondere bites. Culinaire verwennerij vanaf het welkomstdrankje tot aan een uitgebreid diner en de feestelijke afsluiter.

 • Een chique & romantisch diner
 • Exotische BBQ & specials
 • Feestelijke drankjes & arrangementen
 • Volop culinair genieten, naar uw smaak

Romantiek, zon, zee & strand

Een romantische trouwsetting

Er is misschien geen romantischere plek om elkaar het ja-woord te geven dan op het strand. Barbarossa heeft haar beste gedaan om de romantiek naar een nog iets hoger niveau te tillen. Met ons sfeervolle restaurant, bijzondere en lichte interieur met een ‘luchtige’ beach touch, bieden we u een prachtige trouwlocatie, van alle gemakken en luxe voorzien.

Officiële trouwlocatie

Barbarossa Beach is een officiële trouwlocatie, uitermate geschikt voor uw gehele trouwerij – van ceremonie, uitgebreid diner tot knallend trouwfeest. We toveren onze exclusieve binnenruimte en ruime terras volledig om in uw stijl. Zit het weer tegen? Met onze overkapping zorgen we voor een prachtige, warme & romantische Beach Bruiloft; ook wanneer de zon het af laat weten.

 

trouwen op het strand aan zee

Ontspannen trouwen & volop genieten

Trouwen op het

Scheveningse strand

trouwen op het strand van barbarossa

 

Ontspannen trouwen & volop genieten

Volledig ontzorgd

Het Barbarossateam denkt met u mee en helpt u uw huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen. We bespreken graag uw wensen en nemen u graag de gehele organisatie uit handen, vanaf de eerste ideeën tot aan de kleinste details. Op de dag zelf staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor u klaar om het geheel naar uw wens te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van elkaar, familie en vrienden.

Non- food voor elke mood

Wilt u een swingende live band laten optreden tijdens uw huwelijksfeest, een bijzondere activiteit organiseren, de prachtigste foto’s laten maken, een unieke show projecteren of de toon zetten met ontspannen achtergrondmuziek? Wij bieden u alle gewenste non-food, voor elke mood. Van de ceremoniemeester tot licht & geluid, DJ’s, bands, groepsactiviteiten tot aan een professionele trouwfotograaf. Bij Barbarossa Beach bent u van alle gemakken voorzien.

 

 

Samen volop culinair genieten

Trouwtaart, borrels, bites & specials

en trouwerij gaat gepaard met uiteenlopende culinaire verrassingen – voor zowel uw gasten als voor u. Laat ons zorgen voor de origineelste borrels & bites, heerlijke koffie, champagne en natuurlijk een prachtige bruidstaart. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere special of een heerlijke High Tea. Wij zorgen dat u en uw gasten gedurende de hele trouwerij optimaal verwend worden.

Uitgebreid tafelen, feestelijk nagenieten

Ontspannen BBQ-en met de voeten in het zand of een chique diner, geheel in stijl en naar jullie smaak? Wij bieden diverse informele dineropties, van uitgebreid chique tafelen tot aan gezellige BBQ-specials. Sluit uw bijzondere dag af met een knallend feest en geniet van feestelijke cocktails of gewoon een heerlijk koud biertje. We bieden diverse drankarrangementen, geschikt voor diverse groepen.

Trouw in uw stijl, trouw in (Barbarossa) Beach stijl. Meer weten of een afspraak maken? We horen graag van u!

Download brochure   Vraag offerte aan

 

all inclusive trouw locatie scheveningen strand